Brokgroup

13.12.16

Виробництво матраців з використанням memory foam

На сьогоднішній день матраци з «ефектом пам'яті» є в асортименті майже кожного виробника. При таких різноманітних назвах наповнювача виробників важко говорити про ідентичність товарів з використанням даного матеріалу.  В одному випадку це може бути матрац жорсткий на пружинній основі, в іншому- м'який безпружинний матрац.

Спеціальні додатки надають матрацу унікальну властивість- «запам'ятовувати» особливості будови тіла сплячої людини. Цей ефект пояснюється реакцією меморіксу на тепло і тиск: він проминається при навантаженні, але при цьому людина не «провалюється» на ліжку, а після того, як навантаження зняте, матрац повільно приймає початкову форму. Завдяки цьому зникає навантаження на кровоносні судини, повністю розслабляються м'язи.
Дитячий матрац Babybrok memory foam

Достатньо жорсткий матрац з «ефектом пам'яті» самостійно підстроюється під вигини тіла і вагу людини. Переважно меморікс використовується в якості верхнього шару системи наповнення матрацу для покращення анатомічних і ортопедичних властивостей виробу.

Наявність в матраці в'язкої еластичної піни- різновидності пінополіуретану- можна перевірити за допомогою надавлювання пальцем. В якісному виробі повинна залишитися вм'ятина, яка зникне через 20-30 секунд. Оскільки матеріал є чутливим до температури, можна покласти долоню на матрац і потримати її деякий час, матеріал заповнить простір між пальцями і нерівності.

КомпаніяBabybrok використовує memory foam для виробництва дитячих ортопедичних матраців.  

Немає коментарів:

Дописати коментар