Brokgroup

29.12.16

Безпружинні дитячі матраци торгово-виробничої компанії Babybrok

Ви щойно придбали дитяче ліжечко? Варто також подбати про якісний дитячий матрац.

Пропонуємо дитячі матраци компанії BabyBrok, які відповідають усім основним критеріям матраців для дитячого ліжечка. Вони відзначаються високим ортопедичним ефектом, тобто сприяють профілактиці захворювань хребта і допомагають сформувати правильну поставу. Крім того, ці матраци зроблені з натуральних матеріалів, які є екологічно чистими і не викликають алергії.

Кожен матрац має зйомний чохол, який не промокає і легко переться при температурі 30 градусів.

Ортопедичність матраців для дітей чудово забезпечує кокосове волокно в поєднанні з натуральним льоном, а також сучасним високоякісним наповнювачем Naturfoam. Для старших дітей теж важливо, щоб матеріали, з яких зроблені матраци, були екологічно чистими і гіпоалергенними. Компанія BabyBrok врахувала усі ці критерії і розробила серію матраців спеціально для профілактики захворювань хребта і опорно-рухового апарату дітей.
 
Дитячий матрац Aloe Vera Babybrok

Ці дитячі матраци не лише зручні, комфортні і приємні, але й відзначаються високим ортопедичним ефектом і забезпечують правильне формування постави дитини у той час, коли вона активно росте і розвивається. 

Доданий в безпружинні дитячі матраци кокос створює достатньо жорстку основу, і тому вони є чудовим варіантом для дітей від народження до п'яти років. Безпружинні матраци для дітей мають чудовий ортопедичний ефект, особливо якщо наповнювачами у них є кокосова койра, латекс (або його штучні замінники), пінополіуретан, гречана лузга або їх комбінації, як наприклад латекс +  кокос, кокос + пінополіуретан. Такі матеріали створюють необхідну жорсткість матрацові, що сприяє правильному формуванню хребта новонародженого.

Стандартна висота безпружинних матраців-  7-15 см. Зверніть увагу на розмір дитячого ліжечка. Стандартними розмірами вважаються 120х60, 120х65, 140х70. Бувають також ліжечка з нестандартним розміром. Матрац повинен оптимально підходити під внутрішні розміри ліжечка.

Якщо матрац (по довжині чи ширині) на кілька сантиметрів менший від ліжечка, то варто пам'ятати, що проміжок між ним і стінкою ліжечка не повинен перевищувати 3-4 см. В іншому випадку дитина може травмуватися, запхнувши в щілину ручку, ніжку чи пальці. Якщо ж матрац завеликий, то він не буде лежати в ліжечку ідеально рівно (або прогнеться, або вигнеться) і хребту дитини може загрожувати викривлення.
Дитячий матрац з жаккардовим чохлом Babybrok

Звертайте увагу на внутрішні розміри ліжечка, а не на зовнішні. Основа для розташування дитячого матрацу не повинна бути суцільною. Для того, щоб він провітрювався знизу, основа має бути з ламелей. Обов'язково зверніть увагу не лише на наповнення, але й на чохол матрацу. Найпопулярнішою тканиною для чохла дитячого матрацу є жаккард. Ця тканина складається з 70-80% бавовни, 20-30% синтетичних волокон, тому є більш зносостійкою. Жаккардова тканина цупка і міцна, практично не стирається, добре переться. Також  жаккарди пропускають повітря, гіпоалергенні і не перешкоджають циркуляції повітря в матраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар