Brokgroup

09.08.16

Прання бамбукової ковдри


Догляд за бамбуковою ковдрою

Бамбук- матеріал, стійкий до забруднень. Блискуча і гладка поверхня тонких волокон бамбуку  відштовхує пил і має антибактеріальний ефект. Саме тому бамбукова ковдра впродовж тривалого часу зберігає свіжість. Бамбукове волокно, незважаючи на ніжність та м'якість, є стійким до розривів. Як правило, деколи натуральне бамбукове волокно для збільшення пружності та об’ємності ковдри доповнюється синтетичним мікроволокном, яке має свої особливості догляду.



Бамбукову ковдру можна прати в пральній  машині, дотримуючись максимальної температури прання- не більше 40 градусів. Якщо Ковдра не дуже брудна, достатньо буде навіть 30 градусів.
Бамбукова ковдра
Для прання бамбукових виробів протипоказані відбілювальні засоби, тому врахуйте, що навіть пральний порошок, який їх містить, може зіпсувати ковдру. Безпечними будуть пральні порошки, які використовуються для прання кольорових виробів- вони не містять відбілювальних речовин.
Для полоскання бамбукової ковдри додаткових ополіскувачів не треба, достатньо буде просто прополоскати її у звичайній воді для того, щоб змити пральний порошок.

Немає коментарів:

Дописати коментар