Brokgroup

22.08.16

Дитячий кокосовий матрац


Як обрати кокосовий дитячий матрац? Орієнтуйтесь насамперед не на ціну, а на властивості виробу. Багато діток зараз схильні до алергії на синтетичні матеріали. Саме тому чохол, в який «одягнений» дитячий кокосовий матрац, має бути повністю натуральним. Кокос, який наповнює дитячий матрац, повністю безпечний для схильних до алергій людей, і тому ідеально підійде навіть для новонароджених.

Жорсткість виробу визначається щільністю його наповнювача. Чим вищий цей показник, тим твердіший дитячий кокосовий матрац. Це дуже важливо для трохи старших дітей, особливо з такими проблемами хребта, як наприклад сколіоз.
 
Дитячий кокосовий матрац Babybrok
Головні переваги кокосових дитячих матраців- гігієнічність, тому що койра не вбирає вологу, не гниє, не вбирає сторонні запахи. Крім того, на такому матраці рівномірно розподіляється навантаження на незміцнілий хребет дитини, чим забезпечується комфортний і здоровий сон.


Дитячий кокосовий матрац BabyBrok - це оптимальний варіант, тому що він стійкий до деформації, а всі матеріали (наповнювач, каркас, чохол) мають антибактеріальні властивості. Він  виготовлений лише з якісних матеріалів.

Немає коментарів:

Дописати коментар