Brokgroup

31.08.16

Синтетичні наповнювачі подушок

Синтепон- об’ємний, але водночас і легкий наповнювач. В порівнянні з іншими синтетичними наповнювачами, бюджетний, і водночас якісний. Подушки з синтепоновим наповнювачем не викликають алергічних реакцій, не мають неприємного запаху, в них не розмножуються пилові кліщі. Синтепонові подушки можна також прати в пральній машині, оскільки вони досить пружні і дуже швидко відновлюють початкову форму.
Чим більше збивати таку подушку, тим більш об'ємною вона стає.
Найпоширенішим синтетичним матеріалом є комфорель. Комфорелеві подушки добре утримують тепло, при цьому не перешкоджаючи циркуляції повітря. Подушки з комфорелевим наповнювачем чудово зберігають форму, не викликають алергій. Їх також можна прати в пральній машинці.
Холлофайбер є одним з кращих синтетичних замінників пера та пуху. Наповнювач холлофайбер має теплоізоляційні властивості, не горить, не токсичний, не вбирає сторонніх запахів і не викликає алергічних реакцій. Як правило, ортопедичні подушки наповнені сумішшю холлофайбера та овечої вовни.

Ще одним синтетичним наповнювачем є файберлон. Він дуже м'який та комфортний матеріал, добре пропускає повітря, не викликає алергічних реакцій. Файберлонові подушки не втрачають форму навіть після багаторазового прання.

Немає коментарів:

Дописати коментар