Brokgroup

30.09.16

Різновиди холлофайберу

Холлофайбер є міцним та зносостійким матеріалом, який не піддається впливу високих температур і механічного впливу. Завдяки термічному переплетенню волокон матеріал добре тримає форму та об'єм. Тому інтенсивний цикл прання для комбінованих з утеплювачем тканин для нього не проблема.

Одна з головних переваг холлофайберу- це його універсальність. Різні варіанти матеріалів з холлофайберу мають різне призначення і якості.

Кульки холлофайберу. Наповнювач, який випускається у вигляді окремих кулеподібних гранул. Найпоширенішими галузями використання є в якості наповнювача для подушок, м'яких іграшок,  ковдр, елементів декору для меблів.

Як утеплювач для одягу холлофайбер випускають в рулонах (полотнах). Товщина та габарити залежать в основному від окремого виду використання.

Будівельний (листовий) холлофайбер виробляється у вигляді пластів (листів). Використовується як при будівництві, так і при реконструкції в якості утеплювача та звукоізоляційного матеріалу.

Меблевий холлофайбер-  наповнювач і полотно для м'яких меблів і матраців. Товстий, щільний, пружний матеріал, який добре зберігає форму.

Формувальний холлофайбер- це об'ємне полотно для надання форми декоративним виробам.

Немає коментарів:

Дописати коментар